En sorts nystart, anspråkslös

Jag tänker väcka liv i Labyrinter med det blygsamma syftet att (högst oregelbundet) lägga upp citat ur sådant jag läser. Vad (om något) som gör citaten intressanta (bra, dåliga, roliga, tråkiga, fåniga, etc) lämnar jag som en övning till läsaren.

(Kanske blir det någon annan litteraturbetraktelse också, men det är inget jag kan garantera.)

2 comments

  1. Blir det några betraktelser av hur parenteser erövrar världen då? :) Nej, men allvarligt talat låter det bra. Citat är bra. Då kan man bli berikad på något sätt utan att faktiskt behöva läsa boken. :)

  2. Nja, jag borde kunna skriva en essä om parentesernas poetik någon gång. (Eller om bruk och missbruk av dem.) :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>