Lite praktiska saker om Labyrinter

Även om Svante redan skrivit en förklaring om vad Labyrinter är tänkte jag gå igenom några praktiska detaljer som kan vara bra att känna till såhär till en början.

Först och främst är bloggen sprillans ny och det finns en del kvar att göra på den. Designen är inte perfekt, allting är ännu inte översatt och vi har en del presentationer kvar att skriva. Allt det här kommer i sinom tid, så håll till godo och säg till om ni hittar något som skulle behöva fixas akut så ska jag se vad jag kan göra. Det kan mycket väl finnas saker som jag inte tänkt på som behöver omedelbar översyn, det gör det nästan alltid.

Några av oss är dessutom ganska nya med WordPress så skulle det vara så att saker inte ser enhetliga ut (våra åsikter går inte sällan isär, men någon form av konsekvens i formen tror jag nog vi eftersträvar) så får ni ha överseende. Med tiden kommer vanan och då kommer allting flyta på bättre och fungera bättre.

Nu lovar jag att nästa inlägg jag skriver ska handla om litteratur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>